Stále rekonstruuju, stále rekonstruuju...

18.09.2008 18:44

Situace v mém bytě u zachází do komična, přestože nevím, jestli je po třech měsících života ve squatu ještě čemu se smát. Dělníci shrábli veškeré peníze a se slovy „jdeme koupit pytle s betonem“ se tu už dobrých pár dní neukázali. Občas sem přijde jeden dělník a několik hodin nahazuje metr stěny nebo pěnuje díru pod okny... nepomáhají nadávky ani výhrůžky. Pomalu se začínám smiřovat s tím, že Vánoce oslavím v zaprášených dvanácti metrech čtverečních. Natáhnu se dozadu a nahmatám ozdoby, po mé levici je stojan a když mi někdo přinese stromek, můžu slavit Vánoce, aniž bych se zvednul ze židle. Nicméně 68 metrů čtverečních je od toho, aby se využívaly, na sezení na prdeli mi stačí metr na metr.

Dlouho jsem nefotil, není co. Jediné, co by na fotkách bylo vidět, jsou o něco nahozenější stěny nebo víc záplat v kuchyni. Přestože včera se mi vedoucí dělníků na kolenou dušoval, že během dneška rozjede instalaci elektrických rozvodů, po mém nečekaně bezkém návratu z rachoty se situace v bytě nezměnila. Nu což, hlavně že to není horší.

K vrstvám prachu, které jsou všude, pomalu začínám po rozsvícení dočasného svítidla spatřovat na stěnách podivné brouky a v koutech zdí přibývají pavučiny. Jelikož tu ještě před týdnem nebyly, usuzuji z toho, že i ten pitomej pavouk maká víc než banda pěti dělníků na tři plus jedna, a navíc zadarmo a rád.

To jsem se zase rozčílil. Ale co, přepadnu z křesla do postele a jestli najdu ovladač a uvidím zkrz prach, podívám se na nějakej pěknej film. Jestli se zítra hne ta změť připravených kabelů aspoň o centimetr, oslavím to sklenkou vína. Pokud ji tedy najdu.

Diskusní téma: Stále rekonstruuju, stále rekonstruuju...

Datum: 23.09.2008

Vložil: Gábina

Titulek: squot

Hojky, tak tuhle situaci ti nezávidím:(( Já tedy čekala, že se to někam posunulo a stále nic??? Pavouky nevyháněj, ještě budeš rád, že ti upletou síť proti mrazu:)) Jinak zdravíme všichni z práce a 10.9. v pikolu večer "stmelení kolegialní nálady"

Datum: 22.09.2008

Vložil: Lazy

Titulek: Nevim

No ja taky myslel ze uz to mas, no to je teda firma

Datum: 18.09.2008

Vložil: holyna

Titulek: Ty brďo

Tak teda to ti opravdu nezávidím, sem si myslel, že už máš hotovo, vánoce jsou na krku...

Vyhledávání