Svatováclavská pouť 2008

28.09.2008 11:00

Je příjemné, že když je v Brandýse potřeba něco odmoderovat, organizátoři (kteří jsou, pravda, vesměs pořád stejní) se už automaticky obrací na mě a na Petra Falduse. Ani na Svatováclavské pouti 2008 to nebylo jinak. Měli jsme za úkol moderovat celou akci, a to jak odpolední program na Mariánském náměstí, tak večerní hlavní scénu na Letní scéně v Houštce.

A protože se obě scény v jednu chvíli křížily, požádali jsme našeho kamaráda a kolegu z divadla Černý Petr Michala Bojkoviče, aby uvedl poslední kapelu (Rangers) na náměstí. Prý to dopadlo dobře a dokonce nám údajně poděkovali zastupitelé z města. Já bych však touto cestou chtěl poděkovat hlavně Michalovi, že se toho zhostil a vytrhl nám tím trn z paty. Díky, Michale!

Samozřejmě, ani bez Petra Falduse by to nebylo ono, takže díky i Petrovi za spolupráci a jeho ženě Klárce za milou společnost. Úžasná byla i malá Ivuška Faldusová, která pomohla uvést kapelu Patrola (Šlapeto revival band). Je to prostě divadelní dítě :).

Vystupující byli skvělí, opět žádný problém se domluvit na uvedení. Většina to nechala na nás a nikdo neměl žádné hvězdné manýry. Michal Hrůza a jeho Kapela Hrůzy jsou vtipní chlápci, kvůli zpoždění na Terezu Černochovou čekal celý asi patnáctičlenný ansábl, Victoria je dobře trhlá holka se smyslem pro humor a Kryštofové v zákulisí vypadali jaksi sklesle a unaveně, nicméně na pódiu vystřihli skvělou show, při které si Richard totálně odrovnal hlasivky. Není se čemu divit, do vystoupení dal všechno a chladné počasí taky udělalo své. Mě osobně mrzly nohy celý večer.

Celá akce tedy proběhla v klidu a my se s Petrem těšíme na další podobnou akci.

Diskusní téma: Svatováclavská pouť 2008

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání