Akce „Přežít rekonstrukci“

26.05.2008 19:41

Tak. Už mám stavební povolení na rekonstrukci a teď začne to, co jsem si doteď pořádně neuvědomoval – samotná rekonstrukce, která zasáhne, i když postupně, celý byt. Znamená to značné omezení luxusu bytu: nedostupná kuchyně, nepoužitelná postel, nemožnost vaření (bůhví, co bude s lednicí) a mě čeká oscilování mezi místnostmi, kde si budu různě ustýlat podle toho, jak budou práce postupovat. Jsem zvědav, jak ustojím narušení mého nočního klidu... proboha, vždyť z toho všeho bude staveniště! Akce „Přežít rekonstrukci“ začne příští pondělí... tak mi držte palce, panstvo. Ať se to všechno povede.

Diskusní téma: Akce „Přežít rekonstrukci“

Datum: 29.05.2008

Vložil: Lazy

Titulek: Stavebni povoleni

Jo ted sem tam cet ze to bylo kvuli naky stene, no hlavne aby Vam to nespadlo na hlavu pane Pilz aus Wienna

Datum: 29.05.2008

Vložil: Lazy

Titulek: Byt

Ten prach je svinstvo, to je pravda akorat nechapu k cemu stavebni povoleni, staci ohlaseni. A jestli ti budou predelavat i koupelnu tak se radsi odstehuj pred barak do stanu.

Datum: 31.05.2008

Vložil: Radek

Titulek: Re: Byt

Stavební povolení proto, že dělám z lodžie bytový prostor, navíc je to zásah do obvodových stěn. Takže na oznámení to není. Ale povolení už mám. Sice po roce, ale mám. O tu lodžii si zvětšim kuchyni a ložnici a druhý balkón půjde zasklít.

Datum: 27.05.2008

Vložil: holyna

Titulek: Rekonstrukce

Radku a na jak dlouho sis rekonstrukci naplánoval, týden se zvládne, měsíc je už zlo, radil bych ti se odstěhovat jinam a všechny své věci si zabal do nepropustných igelitových sáčků. Zvláště pak jemnou elektroniku, ten prach ze stavby je naprosto ale naprosto všude.

Vyhledávání