Černý Petr v Mezihoří

21.09.2008 10:44

V sobotu 20. září jsme se brzy ráno přesunuli s kolegy z divadla Černý Petr do osady Mezihoří, kam jsme byli pozváni přímo organizátorem akce panem Pluháčkem na slavnostní otevření multifunkčního hřiště a zároveň oslavu 580 let založení osady Mezihoří. Pro tento případ jsme sestavili speciální mozaiku našich dosavadních nejlepších výstupů a vše v rychlosti secvičili.

Po příjezdu jsme byli zaskočeni velikostí vísky, která díky 70 obyvatelům vypadala spíš jako obydlená zatáčka. Na náměstí se vešlo stěží pět aut, ale později, když se náměstí začalo plnit lidmi a začal bohatý program jsme tušili, že tahle akce bude velká. A byla. Strávili jsme korzováním celý den a vůbec se nenudili. V místním kulturním domě probíhala různá představení, venku bylo pódium a dominantou celého náměstíčka bylo nové velké multifunkční hřiště, jehož přední stěna byla obarvená na bílo a může fungovat jako promítací stěna.

Starali se o nás královsky. Dostali jsme kupony na jídlo a pití, od veselé paní z Moravy jsme pravidlně dostávali panáky výborné slivovice a publikum při večením představení bylo vnikající a zapojovalo se, když bylo potřeba.

Přestože něktří na akci zůstávali přes noc v zajištěném ubytování, asi polovina divadelníků včetně mě jela domů. Vím však jistě, že všichni usínali s pocitem povedeného představení i příjemného jednodenního výletu.

Diskusní téma: Černý Petr v Mezihoří

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání