Konec prachu v bytě?

09.11.2008 16:33

 V bytě mi konečně položili podlahy, takže to znamená, že brzy se zbavím povinnnosti nosit doma pantofle, abych nebyl od prachu. Přestože se bude totéž i s elektrikou dělat ještě v ložnici, snad se další prach přes dvoje dveře nedostane.

Do dětského pokoje jsem zvolil luxusní africký bambus, do obýváku kaštanově hnědý javor, vše z laminátu, ale jen promluvit. Zde je máme...

Diskusní téma: Konec prachu v bytě?

Datum: 07.05.2010

Vložil: Lubomír

Titulek: Sochr

Dobrý den, na Vaší stránku jsem narazil náhodou, když jsem na internetu vyhledával nějaké rady ohledně boje s prachem a po tom , co jsem si přečetl tento Váš příspěvek, tak Vás musím upozornit, že právě ve chvíli, kdy položíte plouvoucí, či dřevěné podlahy, tak už pantofle nesundáte, protože v tu chvíli teprve začíná ostrý boj s prachem. Na těchto podlahách je hodně vidět a většinou už do 24 hodin od vyluxování se na nich válejí chuchvalce prachu. Asi jsem Vás moc nepotěšil:-)

Datum: 09.12.2012

Vložil: billi bow

Titulek: Re: Sochr

No Lubomíre musím s Vámi nic než jen souhlasit .. zbavili jsme se kobercu a ted je to opravdu jen každodenní luxování... tady bude potřeba pořídit ještě nějakou čističku vzduchu, jinak to nevidím. Zase je ale krásně vidět co všechno se drželo v koberci, i když je to boj, ke kobercum bych se nevrátil.

Vyhledávání