Poprvé...

07.03.2008 16:45

Co asi napsat jako první zápis do nového blogu? Jaký styl psaní zvolit? Vystupovat jako aristokrat s vymazleným psaným slovem, nebo bejt nespisovnej, něgdy až vulgární a předvýst se jako týpek, kterej neumí „čésky“? Co vlastně napsat, když tu už informace o mně jsou, jenom v jiné rubrice?

Možná by se mělo napsat něco zvláštního, něco, co mě dokopalo k tomu, udělat si aspoň trochu reprezentativní stránky. Co bylo spouštěcím motorem k tomu, abych přesunul blog jinam...

A víte, jak to bylo? No prostě se nudím. A zcela evidentně a moc. Přestože si nabírám další divadelní a filmové projekty, případně přijímám v rámci jednoho projektu zajímavější roli (že, Davide?), jsou okamžiky, kdy je všechno hotovo. Scénáře naučeny, navaříno, uklizeno... tak jsem se do změny blogu prostě jednou pustil jen tak, z nudy.

A protože jsem se posunul od původního tématu na téma jaké téma by mělo být prvním tématem do tématicky laděného blogu, nechám už toho psaní a vrátím se k tomu, až mě budou napadat smysluplnější myšlenky.

Diskusní téma: Poprvé...

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání