Under Construction Phase Nine

17.07.2008 20:11

Díky neustále se hromadícímu bordelu se i přes veškeré odklízení nedá ani pořádně projít ven, elektrika v ložnici ve výstavbě (takže vypnutá) a já se chystám k přesunu z kamrlíku do ložnice na čerstvý beton, což nemůže jeden z nás přežít. Věřím šéfovi stavby a o víkendu podniknu velkolepou celodenní akci „přesun zpět“, snad se pod všemi přesunutými věcmi ten beton nepropadne. Je to zvláštní asociace, ale právě mi hraje od Green Day skladba „We're Coming Home Again“...

Od doby posledního zápisu se pracovalo na zcivilizování chaosu, který vznikl probouráním stěny mezi ložnicí a kuchyní. Takže se stavěla nová stěna, v ložnici podhledy, vývody na elektriku, štukování a v poslední fázi vylití betonem.

Jestli jsem si někdy stěžoval, tak to nic nebylo proti zavřené vodě, což jsem zjistil před pár minutami. Ano, začalo se dělat na kuchyni. Vše nasvědčuje tomu, že mě chtějí dělníci vystrnadit k rodičům. Taky to mohli říct rovnou, býval jsem nemusel absolvovat tyhle manévry...

Hodím sem ještě pár fotek a jdu hledat do města kašnu, protože Hrušovský rybník je ještě studený a Probošťák daleko...

Pod trubkami s teplou vodou jsme objevili bránu do pekla (tedy spíš díru do sklepa)

 

Tam vzadu jsem spával... teď tu tu vypadá jako po výbuchu propanu a ještě toho druhýho...

 

méně žalostný pohled od ložnice. Ten stalagnit uprostřed je stoupačka a já doufám, že nezačne zima.

 

A pan Milan stavěl a stavěl...

 

Až dostavěl. Trvalo mu to tak 24 hodin čistého času. Hrubé...

 

Vršek bývalé lodžie se musel zateplit, tak se udělal rovnou komplet podhled přes celou ložnici.

 

Toto je ten divný mokvavý beton, jehož hustotou si nejsem zcela jist... v pozadí si prosím povšimněte přepojeného topení. Tímto naše prohlídka končí, přede dveřmi prosím odevzdejte své papuče kastelánovi. Děkujeme za návštěvu, přijďte zas.

Diskusní téma: Under Construction Phase Nine

Datum: 18.07.2008

Vložil: máma

Titulek: Hele

čéče objevila jsem kašnu nebo spíš pumpu na náměstí naproti lékárně za skleníkem- buszastávkou.Je hezká, zelená,malá ale nezkoušela jsem co a jestli vůbec něco z ní teče.Ale raději přijď , teplá z ní určitě neteče.

Vyhledávání