Under Construction phase two

13.06.2008 18:47

Zjišťuji, že není třeba pořizovat záznamy průběhu akce každý den, protože tak rychlé, jak to původně vyznělo z úst pana mistra, to zas není. Na druhou stranu, týden na vyrubání staré vrstvy betonu z podlah a postavení nových zdí místo zábradlí včetně nahození ještě ujde. Byt je stále obyvatelný v plném rozsahu, jen na úklid a přezouvání jsem rezignoval už včera. Vnitřek téměř celého bytu kromě ložnice zcela pokrývá vrstvička prachu, díky kterému mi prsty po klávesnici při psaní tohoto článku trochu dřou. Vybavují se mi scény ze Silent Hillu. Po několika úderech dlaní do gauče si začínám říkat, že se asi na čas přestěhuju jinam. Když si představím, že se práce doteď odehrávají pouze venku a něco málo se otevřenými dveřmi dostane dovnitř, nedovedu si představit, co se začne dít v pondělí, kdy začne zasazování oken v obýváku. Kdybych to nepřežil, berte tento článek jako má poslední slova a prohlédněte si mé (snad ne) poslední snímky z postupu práce (1 fotka=1 den):

Diskusní téma: Under construction phase two

Datum: 15.06.2008

Vložil: holyna

Titulek: Prach

No a teď mi řekni, jestli jsem tě před prachem nevaroval?

Datum: 15.06.2008

Vložil: Radek

Titulek: Re: Prach

Tohle bylo ještě dobrý, na tu telku a komp stačila prachovka, ale teď už jsem přestěhovanej do jednoho pokoje, protože zítra se bude bourat uvnitř bytu a to už bude toho prachu trochu povícero.

Datum: 16.06.2008

Vložil: holyna

Titulek: Re: Re: Prach

Mno, pak se tedy teším fotky. což mě připomělo, že bych měl zveřejnit pár fotek jak jsme si předělávali chodbu a kuchyň, do dnes mám prach všude... a to je skoro měsíc.

Vyhledávání